Represa de la normalitat

Publicat el 25/05/2020

Amb la finalització de l’estat d’alarma a Catalunya, i la cloenda del curs, l’escola continua tancada per a la seva activitat habitual. A partir del 25 de juny només es permet l’entrada als candidats i candidates de les proves d’accés i als estudiants participants en els concerts i recitals finals del Títol Superior de Música i de Màsters, i els membres dels tribunals.

El 19 de juny s’ha iniciat l’etapa de represa de la normalitat. Els departaments de Salut i Interior, d’acord amb el PROCICAT, passen a ser les autoritats competents en tot el que afecta les condicions que han de regir aquesta nova etapa. 

L'inici de l'etapa de la represa al territori de Catalunya es fonamenta en el Decret 63/2020, de 18 de juny, de nova governança de l'emergència sanitària provocada per la COVID19. La Resolució SLT/1429/2020, de 18 de juny, mostra les mesures bàsiques de protecció, i organitzatives, que cal adoptar per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-COV-2.

 

 

L'ESMUC va perllongar el tancament de les seves instal·lacions d'acord a la pròrroga de l'estat d'alarma decretada pel Reial decret 555/2020, de 5 de juny.

Atesa la situació d'estat d'alarma, l'Escola Superior de Música de Catalunya va romandre tancada fins que les directrius emeses per les autoritats sanitàries han permés la seva obertura i l’accés de persones externes. Consulteu regularment la pàgina web i les xarxes socials de l'escola per estar informats dels diferents comunicats i accions de l'escola. Més informació a la secció de FAQS (Preguntes freqüents).

L'actualitat de l'ESMUC a través dels seus perfils de xarxes socials: Twitter, Facebook i Instagram.

 

Actualitzacions

05/06/2020

Procés de reobertura.   

El curs escolar ha acabat i l'accés a l'escola està limitat a tres processos: recollida de pertinences dels armariets, concerts finals de grau i de màster i proves d'accés.

  • Qualsevol activitat requereix cita prèvia.
  • Els i les estudiants que necessiteu fer ús de les instal·lacions més enllà dels processos esmentats podeu accedir-hi fins al 15 de juny.
  • Sol·licitud per a la recollida de pertinences dels armarietsarmariets@esmuc.cat.
  • La previsió de reserva del 4 al 12 de juny ésde 10 a 14 hores (màxim de 2 hores per persona).
    La prioritat d'ús d'aquests espais és per l'alumnat de concerts finals.
  • Professorat i alumnat que necessiteu reserva: envieu la sol·licitud a l'Adrià Segarra de Produccions asegarra@esmuc.cat.
    La reserva de l'alumnat serà prioritzada pel professorat i caps de departament. 

Més informació a la secció de FAQS (Preguntes freqüents).                                      

25/05/2020

Continua el tancament de les instal·lacions de l'ESMUC.   

L'Escola Superior de Música de Catalunya continua tancada fins a nou avís d'acord amb el Reial Decret 537/2020, de 22 de maig, que prorroga l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. La docència i el treball a distància continua per a tota la comunitat de l'ESMUC. Més informació a la secció de FAQS (Preguntes freqüents).                                      

09/05/2020

Continua el tancament de les instal·lacions de l'ESMUC.   

L'Escola Superior de Música de Catalunya continua tancada fins a nou avís d'acord amb el Reial Decret 514/2020, de 8 de maig, que prorroga l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. La docència i el treball a distància continua per a tota la comunitat de l'ESMUC. Més informació a la secció de FAQS (Preguntes freqüents).

30/04/2020 

Noves FAQS (Preguntes freqüents) sobre Concerts finals i TFG/TFM.

Informació Actualitzada sobre la realització dels concerts finals i el lliurament dels TFG/TFM. Més informació

27/04/2020 

Continua el tancament de les instal·lacions.   

D'acord amb la pròrroga de l'estat d'alarma fins al 10 de maig de 2020 decretada pel Reial decret 492/2020, de 24 d'abril, l'escola continuarà tancada i es manté la docència i el treball a distància per a tota la comunitat de l'ESMUC. 

12/04/2020

L'ESMUC perllonga el tancament de les seves instal·lacions.   

D'acord amb la pròrroga de l'estat d'alarma fins al 26 d'abril de 2020 decretada pel Reial decret 487/2020, de 10 d'abril, l'escola continuarà tancada i es manté la docència i el treball a distància per a tota la comunitat de l'ESMUC. 

07/04/2020

FAQS (Preguntes freqüents) sobre Presentacions, concerts finals i avaluacions.

L’ESMUC segueix les recomanacions dels departaments de Salut i d'Educació de la Generalitat de Catalunya i reprendrà la seva activitat d’acord amb les seves indicacions. En cas que no fos possible el retorn a l’activitat presencial durant el curs acadèmic, es podran fer presentacions o concerts en línia, posposar-los per al mes de juliol i fins i tot al mes de setembre. Més informació.

01/04/2020 

FAQS (Preguntes freqüents) sobre la situació d'alarma sanitària.

En aquest apartat es pot consultar un llistat de preguntes freqüents (FAQS) d'interès per a tota la comunitat educativa de l'ESMUC en relació amb l'alarma sanitària pel coronavirus i de com ha afectat la docència, l'avaluació, els concerts finals avaluables, les proves d'accés i la resta de serveis del centre.

26/03/2020 

Ampliació del termini de tancament de l’Escola fins al 13 d’abril.

Tota l’activitat prevista fins al 13 d’abril ha estat cancel·lada. L’escola romandrà tancada per a estudiants, professorat i personal d’administració, i a tots els efectes.

Contacte amb l'Escola

informatica@esmuc.cat Temes informàtics (suport a la docència i teletreball)
info.covid19@esmuc.cat Informació sobre el coronavirus
Formularis de contacte Informació general sobre l'Esmuc
info@esmuc.cat

 

Notícies relacionades

18/03/2020 L’ESMUC en línia: informació de contacte durant l’alerta sanitària
13/03/2020 Tancament de les instal·lacions de l’ESMUC del 14 al 29 de març

 

Més informació