Seguiment de la situació provocada pel Coronavirus

Publicat el 07/04/2020

S'AMPLIA EL TANCAMENT DE L'ESMUC FINS EL 13 D'ABRIL

L’Escola segueix les mesures que ha determinat la Generalitat de Catalunya, a través dels departaments de Salut i d'Educació, destinades a evitar l’extensió del Covid-19. Per aquesta raó, el centre romandrà tancat i l’activitat docent continuarà en línia

La gestió dels serveis també es seguirà fent mitjançant el teletreball. Totes les notícies sobre l'escola es publicaran a través del web i de les xarxes socials TwitterFacebook i Instagram.

 

Actualitzacions

 

07/04/2020 

FAQS (Preguntes freqüents) sobre Presentacions, concerts finals i avaluacions.

L’ESMUC segueix les recomanacions dels departaments de Salut i d'Educació de la Generalitat de Catalunya i reprendrà la seva activitat d’acord amb les seves indicacions. En cas que no fos possible el retorn a l’activitat presencial durant el curs acadèmic, es podran fer presentacions o concerts en línia, posposar-los per al mes de juliol i fins i tot al mes de setembre. Més informació.

01/04/2020 

FAQS (Preguntes freqüents) sobre la situació d'alarma sanitària.

En aquest apartat es pot consultar un llistat de preguntes freqüents (FAQS) d'interès per a tota la comunitat educativa de l'ESMUC en relació amb l'alarma sanitària pel coronavirus i de com ha afectat la docència, l'avaluació, els concerts finals avaluables, les proves d'accés i la resta de serveis del centre.

26/03/2020 

Ampliació del termini de tancament de l’Escola fins al 13 d’abril.

Tota l’activitat prevista fins al 13 d’abril ha estat cancel·lada. L’escola romandrà tancada per a estudiants, professorat i personal d’administració, i a tots els efectes.

Contacte amb l'Escola

informatica@esmuc.cat Temes informàtics (suport a la docència i teletreball)
info.covid19@esmuc.cat Informació sobre el coronavirus
Formularis de contacte Informació general sobre l'Esmuc
info@esmuc.cat

 

Notícies relacionades

18/03/2020 L’ESMUC en línia: informació de contacte durant l’alerta sanitària
13/03/2020 Tancament de les instal·lacions de l’ESMUC del 14 al 29 de març

 

Més informació