LIFE Victoria Akademie: classes magistrals amb Simon Lepper

Publicat el 17/10/2018

El pianista Simon Lepper oferirà un programa de classes magistrals (22, 23 i 25 d’octubre) a l’ESMUC dins la secció Akademie del Festival Life Victoria, que organitza la Fundació Victoria de los Ángeles. El recital final d’aquestes masterclasses, amb l’alumnat participant, tindrà lloc el divendres 26 d’octubre a l’Auditori Acadèmic Sala 4 de l’ESMUC (20 hores). L’entrada al concert és gratuïta.

Els duos participants de cantant i pianista en aquestes classes magistrals s’han hagut de preparar un mínim de 6 o 8 peces de lliure elecció i serà el material, entre altres, amb què Lepper desenvoluparà les diferents sessions.

Les classes magistrals de Simon Lepper tindran lloc d’11 a 14 hores i de 15.30 a 18 hores, a l’Aula A111. L’accés és lliure per als estudiants de l’ESMUC que vulguin accedir com a oients.

Simon Lepper és professor d’acompanyament de piano al Royal College of Music de Londres, on també coordina el curs d’acompanyament del piano. Des de 2003 és acompanyant oficial del concurs BBC Cardiff Singer of the World Competition. El pianista ha acompanyat destacats professionals del cant i ha actuat per tot Europa i Nord-amèrica, a més de realitzar  diferents gravacions discogràfiques.

Les activitats del Life Akademie estan patrocinades per la Fundació Anna Riera.

                                          

El Festival

Per sisè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles. L’ESMUC és la seu del LIFE Akademie amb les masterclasses de Malcom MartineauSimon Lepper i Ketevan Kemoklidze. Enguany el certamen se celebrarà del 24 de setembre al 12 de desembre.

Després de les classes magistrals de Malcom Martineau i Simon Lepper, la propera i última serà la de la mezzosoprano Ketevan Kemoklidze, del 6 al 8 de novembre.

                                  

Recordatori:                  

  • Classes magistrals Simon Lepper. 22, 23 i 25 d’octubre, d’11 a 14 h i de 15.30 a 18 h. Aula A111.
  • Recital classes magistrals. Divendres, 26 d’octubre. 20 h. Auditori Acadèmic Sala 4 de l’ESMUC.

                                 

Més informació:

Life Akademie a l’ESMUC

Festival LIFE Victoria

Simon Lepper