El Festival LIFE Victoria 2018 a l’ESMUC

Publicat el 05/09/2018

Per sisè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles. L’ESMUC serà la seu del LIFE Akademie amb les masterclasses de Malcom MartineauSimon Lepper i Ketevan Kemoklidze. Enguany el certamen se celebrarà del 24 de setembre al 12 de desembre.

La Fundació Victoria de los Ángeles impulsa aquest certamen dedicat al gènere del lied, que amb tant èxit va abordar la cantant catalana i proposa un festival que reuneix diferents formats de concerts i activitats com ara els Recitals, Recitals Aperitiu, Tast de Lied i l’Akademie, amb les classes magistrals que tindran lloc a l’ESMUC.

Les classes magistrals de la secció Akademie del festival  comptarà en aquesta ocasió amb els pianistes Malcom Martineau i Simon Lepper, i la mezzosoprano Ketevan Kemoklidze. A la finalització de les classes magistrals hi haurà els seus respectius recitals amb els participants.

                      

Graduats ESMUC

El LIFE Victoria d’aquest any s’obrirà aquest any amb el concert de Josep-Ramon Olivé, baríton i graduat de l’ESMUC que va debutar al festival el 4 de desembre de 2013, com a primer LIFE New Artist. Ara actuarà amb el pianista Malcolm Martineau, el 25 de setembre al Sant pau Recinte Modernista.

El certamen també compta amb altres actuacions de graduats de l’ESMUC, com ara Irune Liberal, pianista i graduada del Màster de Lied de l’escola, o el graduat en piano Marc Serra.

                  

El programa de classes magistrals de l’Akademie és el següent:

  • Malcolm Martineau. 26 i 27 de setembre, d'11 a 14 h i de 15.30 a 18 h. 28 de setembre, d'11 a 14 h.
  • Simon Lepper. 22, 23 i 25 d’octubre, d'11 a 14 h i de 15.30 a 18 h.
  • Ketevan kemoklidze. 16, 17 i 18 de desembre, d'11 a 14 h i de 15.30 a 18 h. (Aquestes classes s'havien previst inicialment per al mes de novembre, però s'han hagut de canviar per motius d'agenda de la mezzosoprano).

                          

Recitals participants de les classes magistrals:

  • Divendres, 26 d’octubre. 20 h. Simon Lepper. ESMUC, Sala 4.
  • Diumenge, 20 de desembre. 12 h. Ketevan Kemoklidze. ESMUC.

                                 

Més informació:

Festival LIFE Victoria