#DimartsTocaESMUC: Jam de música i moviment

Publicat el 05/11/2019

La pròxima sessió de #DimartsTocaESMUC del 12 de novembre serà una activitat participativa, creativa i interdisciplinària on els assistents hauran d’interactuar movent-se i fent música. La professora de l’ESMUC Ester Momblant Ribas serà l’encarregada d’introduir la jam i de coordinar la participació tant dels músics com dels ballarins, creant una composició instantània. Aquesta Jam tindrà lloc, aquest dimarts, a la Sala d'Orquestra de l'ESMUC, com sempre, a les 18.15h. L'entrada és gratuïta.

Dimarts Toca ESMUC quadrat

L’activitat és oberta a ballarins de diferents estils, músics de tots els àmbits, i a estudiants d’ambdues arts escèniques. A més a més, està especialment indicada per a l'alumnat de l’assignatura de Música i Dansa de l’ESMUC. D’aquesta activitat, però, no en queden excloses les persones que simplement vulguin gaudir de l’espectacle, sense necessitat de participar-hi.

Veniu a passar una estona d’entreteniment, d'intercanvi i investigació conjunta. Porteu els instruments musicals i roba còmoda!

                                

Dimarts Toca ESMUC

Des del mes d’octubre i fins el mes de març, el nou cicle oferirà una programació amb propostes dels músics del centre, dels diferents àmbits acadèmics de l’Escola i constitueixen una programació estable per a tot el curs. A la vegada la intenció és poder mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels seus intèrprets.

El públic assistent podrà gaudir amb concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives que s’imparteixen a l’ESMUC, com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco.

                          

Més informació:

Dimarts toca ESMUC

Dimarts toca esmuc jam música i moviment