Daniel Perpiñán Sanchis

Daniel Perpiñan

El 1997 obté el Títol Superior al Conservatori Superior de València i es trasllada a Londres fins al 2000 per estudiar a la Guildhall School of Music and Drama amb Eric Creus, Simon Wills, Peter Guanyi i John Kenny. Durant aquests anys va formar part de nombroses orquestres com l'Orquestra de Joves de la Mediterrània, la Jove Orquestra Nacional d'Espanya, la Jove Orquestra de la Unió Europea i la Jove Orquestra Gustav Mahler.
 

Ha col·laborat amb la majoria de les orquestres espanyoles i a l'estranger amb orquestres com la Mahler Chamber Orchestra, l'Orquestra Mozart de Bologna i l'Orquestra del Festival de Lucerna sota la direcció del mestre Claudio Abbado entre d'altres.

En el camp de la docència ha treballat com a professor al Conservatori Superior d'Música del País Basc i al Conservatori Superior de Música d'Aragó, així com en nombroses trobades de joves orquestres.

Actualment és professor de trombó de l'Escola Superior de Música de Catalunya i trombó solista de l'Orquestra Simfònica de Bilbao.