Didier Likeng

Likeng, Didier

Professor de Cor Gospel

Didier Likeng

 

Originari del Camerun, nascut a Yaundé i afincat a Bèlgica, Didier es un músic amb amplia experiència amb corals i als escenaris. La seva passió pels Negro Spirituals i el Gospel va començar a una edat molt tendra, només amb 11 anys cantant a la coral de la seva església. Amb 13 anys va començar a dirigir diferents formacions corals al Camerún.
Didier toca diversos instruments, i a més d'un exitós director de corals gospel és un gran cantant, compositor, arranjador i productor artístic amb més de 150 àlbums produïts per diferents artistes. Ha fet gires per tota Europa i també ha impartit Workshops al voltant del món (Espanya, França, Polònia, Suïssa, Bèlgica, Regne Unit, Itàlia, Luxemburg, Holanda, Alemania, Estats Units, Canadà i el Carib). 
Al 1992 va crear "The Marvellous Gospel Singers" a Bèlgica i també va dirigir diverses formacions corals, com "The Zion Gospel Spirit", "Gospel Wings" o "Golden Gospel Voices" actuant durant la seva carrera artística a més de 3500 concerts. Des del 2005 és professor de Gospel a la ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) a Barcelona.