Àlex Garrobé

Àlex Garrobé

Ofereix concerts i recitals amb regularitat a mes de trenta països actuant en els principals auditoris a Paris, Amsterdam, Nova York, Madrid, Helsinki o Pekin. 

Premi Extraordinari de fi de carrera al Conservatori Oscar Esplà d’Alacant, primers premis al V Concurso Internacional de Guitarra Infanta Cristina (Fundación Guerrero1989) i al Concurso Nacional Permanente organitzat per JJMM(1988). També ha estat premiat als concursos Andrés Segovia 1987 (Palma de Mallorca) i 1989 (Almuñecar).

Col·labora freqüentment amb diferents orquestres com a solista interpretant els principals concerts del repertori guitarristic (Simfònica de Madrid, Simfònica de Balears, Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Simfònica del Vallés, Orquestra de Cambra Nacional d’Andorra, Orquestra de Cambra del Palau de la Música Catalana, Orquestra de Cambra del Gran teatre del Liceu, Conservatorio Nacional de la Paz, Royal Oman Simphony Orchestra, Filharmonia das Beiras, Tampere Chamber Orchestra,Lublin Simphony, Simfònica de Medellín, Orquestra de Cámara de la Laguna...)

Ha realitzat diversos enregistraments posant sempre especial atenció al repertori de música actual amb els segells Colmuna Música, Harmonia Mundi i Opera Tres.

Ha estat professor del Centro Superior de Música del País Vasco (Musikene), l’Escola Luthier de Barcelona, el Conservatori Superior de les Illes Balears, L'Escola de Barcelona i el Conservatori professional de Sabadell. Actualment és professor de guitarra i de música de cambra a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). És també convidat regularment a impartir classes magistrals i conferències a diversos centres musicals i universitats com: Estocolm, Hèlsinki (Sibelius Academy), Oslo, Londres(Guildhall School), Ahrus, Pequin o Tòquio.