Jonathan Camps

Professor de contrabaix

Jonathan Camps

Jonathan Camps és professor de Contrabaix a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) a Barcelona i membre de l'OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya)
Va estudiar al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Guardonat amb una Beca de la Generalitat de Catalunya, va continuar els seus estudis en el Konservatorium der Stadt Wien (Àustria) amb Andrew Ackerman.
Ha participat en Masterclasses amb Gary Karr entre d'altres
Com a solista ha fet recitals a Espanya i en altres països de la Comunitat Europea així com a Llatinoamèrica. Va inaugurar amb un recital el "Festival Internacional de Contabajo Homenatge a Gary Karr" a Bogotà 2009. Ha estat convidat a Convencions i festivals internacionals com la Convenció Internacional Bass2010 a Berlín, ISB International San Francisco Convention
Ha tocat com a solista en orquestres espanyoles i internacionals, al costat de distingits artistes i ensembles de música moderna i antiga, destacant "Le Concert des Nations" de Jordi Savall, entre d'altres.
Diverses composicions han estat escrites per ser estrenades pel com el "Concert per Contrabaix i Orquestra de Vents" de Salvador Brotons, així com altres obres per a contrabaix i piano compostes per compositors catalans.