David Bonet

David Bonet

Cullera 1976) Inicia els seus estudis musicals a Valencia,amb Eduardo Bravo i José Rosell, finalitzant amb les màximes calificacions, i aconseguint els distints premis final de Grau.

Va cursar estudis a la Hockschüle für Musik de Colonia, amb Eric Pincel, i també amb nombrosos i prestigiosos professors com Eric Tewilliger, Ab Köster, Wolfgang Gaag, Martín Hacklemann, Bruno Schnaider, Daniel Bourgue i d’altres.

En 1996 entra a formar part a l’Orquestra Simfònica de Barcelona y Nacional de Catalunya,ciutat on desenvolupa en la actualitat la seva activitat professional. Es professor de trompa a l’Escola Superior de Música de Catalunya(ESMUC), i als conservatoris de Sabadell i Cervera. En els anys 2007 i 2008 ha estat convidat per la Orquestra Filarmònica de Berlín ha realitzar les proves de acccés d’aquestà formació.

Ha estat professor a cursos com el festival de música de Sabiñánigo, el de Cervera o el curs de música de Luarca.

Desenvolupa una intensa activitat en la música de cambra, fent recitals en diversos cicles com el de “Solistes de l’OBC”, cicle de concerts de l’Auditori Pau Casals, i en cicles d’auditoris de tota Catalunya.