Pedagogia Online per a músics

Oberta la preinscripció al Màster online en Pedagogia per a músics

Aquest màster, organitzat per l'Esmuc i l'Instituto Canzion, està adreçat específicament a professionals de la formació i la docència musical.

Modalitat Online
Crèdits ECTS 60
Durada 1 o 2 anys acadèmics
Titulació Màster online en Pedagogia per a Músics, emès per l'Esmuc
Idioma de docència Castellà
Preu 2.400 € 

La realitat dels professionals de la música que es dediquen a la docència està molt ben perfilada per la literatura científica en investigació en educació musical, i coincideix de manera gairebé invariable a qualsevol part del món que posseeixi una cultura de base occidental: el músic coneix i domina molt bé la seva pràctica com a artística però ha tingut poques oportunitats, o cap, per formar-se en competències docents.

Com a conseqüència d'això, la praxi professional educativa del músic artista es basa sobretot en la reelaboració individual del seu aprenentatge al llarg dels anys com a estudiant, amb un caràcter clarament de recurs únic i poc flexible per abordar els reptes contemporanis de l'exercici de la docència en contextos canviants propis del segle XXI.

Es planteja així la necessitat d'una formació pedagògica específica per al músic expert, i que sigui pràctica, innovadora i basada en el coneixement aplicat de les ciències de l'educació.

Aquest Màster online Esmuc - CANZION en pedagogia musical busca ser una oportunitat de formació i millora professional per al músic que estima la música i estima l'educació musical. I busca fer-ho arribant allà on estigui l'estudiant amb el rigor i precisió pròpia d'una formació superior artística però alhora fent un seguiment proper a la base d'una potent tutorització personal, professional i acadèmica, de manera que les distàncies -que obliguen a utilitzar els mitjans virtuals- ens acostin més que no ens allunyin.