7

L’ Oficina d’ Audiovisuals coordina els recursos audiovisuals de l’ESMUC, i ofereix suport tecnològic a la docència i a l’activitat general i de representació del centre

Classes magistrals 2020

L'any 2020 comença a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb un interessant conjunt de classes magistrals que tindran lloc durant la resta d'aquest curs. Entre els mesos de gener i juny, l'ESMUC acollirà sessions magistrals sobre diferents instruments i també sobre àmbits més teòrics, amb professionals de la música com ara Víctor Prieto, James Ehnes, José Ángel Isla, Arabella Steinbacher, Pia Freund, Alisa Weilerstein o Jonh Rink, entre altres. En aquest article teniu un resum de la programació prevista d'aquestes classes magistrals.

Vols emocionar-te? Vine als concerts dels Grans Conjunts de l’ESMUC

Com cada inici d’any, el cicle de Grans Conjunts de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) torna a mostrar la riquesa i la diversitat de les diferents especialitats que s’estudien al centre. En aquesta ocasió seran tres propostes que tindran lloc del 17 al 20 de gener: l’ESMUC Jazz Project, l’Orquestra Simfònica i la Cobla, que realitzarà un concert conjunt amb la Cobla Sant Jordi. Els concerts de la Simfònica i la Cobla són gratuïts. El preu de l’entrada de l’ESMUC Jazz Project és de 5 euros.