Investigación artística en música: problemas, experiencias y propuestas

Projecte amb el suport del Fondo Nacional para la Cultura y las Artes

Rubén López Cano (Escola Superior de Música de Catalunya)

Úrsula San Cristóbal (investigadora independent)

Portada

La recerca artística en música és un camp ple d'interrogants en els quals aquest llibre penetra per oferir un panorama organitzat sobre els seus límits i possibilitats així com de les seves discussions més recents. A partir d'experiències en centres d'educació musical superior europeus i iberoamericans en les quals els estudiants de primer, segon o tercer cicle desenvolupen treballs finals orientats a la pràctica artística, els autors detecten algunes tendències en els temes i mètodes usats i proposen noves estratègies per al desenvolupament d'aquesta modalitat de recerca.

El llibre està destinat a estudiants, professors i gestors d'educació musical superior. No pretén desxifrar tots els dilemes de la recerca artística en música. Simplement ofereix una interpretació pròpia i assenyala camins possibles per al seu desenvolupament en el nostre entorn. Tot això fonamentat en pràctiques actuals i reals.

El llibre i el treball de recerca en què es basa han estat co-finançats per l'Escola Superior de Música de Catalunya i el Fondo Nacional para la Cultura y las Artes de Mèxic a través del Programa de Fomento a Proyectos y Coinversiones Culturales, emissió 2013, SC/PFPCC/I29/078/13. Forma part de les activitats del Grup de recerca Interpretació i Creació Musicals (2014 SGR 1382).

 

Descarrega't el llibre en PDF: 

 
Més informació
Recursos sobre investigació artística
Rubén López Cano 
Úrsula San Cristóbal
Canal de YouTube
Grup de Facebook