Seleccions de recursos digitals sobre música

  • CORE: Agregador que agrupa tota la producció d'investigació en accés obert de repositoris i revistes de tot el món i les posa a l'abast del públic en accés lliure. Fa una recopilació de tots els registres de metadades de repositoris (institucionals i temàtics) i d'editorials de revistes que continguin el text complet dels documents en format PDF. 
  • Selecció de revistes, segells discogràfics, enciclopèdies, institucions, centres d'investigació i gravacions en línia sobre etnomusicologia realitzada per la Biblioteca Española de Música y Teatro Contemporáneos de la Fundación Juan March.
  • Música de poetes: Lloc web on es poden escoltar versos i llegir cançons. Incorpora un apartat de novetats, amb notícies i publicacions recents sobre música i poesia i també un apartat de recursos, amb enllaços a una varietat de materials didàctics relacionats amb el tema. A més, es poden descarregar documents PDF amb la lletra i el poema de cada cançó.
  • Recursos en la web para profesionales de la educación musical: Portal de recursos digitals molt extens per a professionals de l’educació musical.
  • Selecció de recursos del Museu de la Música: Selecció de recursos musicals elaborada per l'Espai de Documentació i Recerca del Museu de la Música.
  • WWW Sites of interests to musicologists: Directori de recursos digitals de musicologia efectuat per la American Musicological Society.

 

Si coneixes altres recursos que podrien formar part d'aquesta secció, envia'ns l'adreça a través del formulari de contacte de la Biblioteca i col·labora amb nosaltres ampliant la guia de recursos.