Ángel Serrano

Nascut a Bunyol (València), comença els seus estudis musicals a la Societat Musical "La Artística de Bunyol" i al conservatori "Sant Rafael" de la mateixa localitat, amb el professor Salvador Albert Tarragó.
Més tard es trasllada al conservatori "Mestre Vert" de Carcaixent, amb el professor Salvador Albert Palop, posteriorment al conservatori "José Iturbi" de València amb Vicente López i acaba els seus estudis musicals al conservatori superior "Joaquín Rodrigo" de València amb el catedràtic D. Leopoldo Vidal Estrems.
Completa la seva formació en el "Sweelink Conservatorium" d'Amsterdam amb els professors Willem van der Vliet i Peter Masseurs obtenint el certificat de "especialista d'orquestra".
Va estrenar a Espanya "Behac Munroh", concert per a Trompeta i Trombó de Christian Lindberg sota la direcció del mateix compositor i va obtenir el premi Euterpe 2005, per la gravació del Concert per a Trompeta n º 1 del compositor valencià Andrés Valero Castells, per Worldwind Music.
En l'aspecte pedagògic ha realitzat nombrosos cursos de perfeccionament per tota la geografia espanyola. És assíduament convidat, en la Jove Orquestra Nacional d'Espanya, Jove Orquestra del País Basc, Jove Orquestra de la regió de Múrcia i al Conservatori d'Utrecht (Holanda).
És professor de Trompeta i Cambra de l'Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC, professor de Repertori Orquestral de trompeta al Centre d'Estudis Superiors del País Basc, Musikene i Assistent de Solista de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, OBC .