Taller d'introducció al gamelan Balinès

El programa de musiques d'Àsia de l'Esmuc juntament amb el Museu de la Música de Barcelona organitzen pel dissabte 16 de febrer un taller d'introducció al gamelan impartit per l'especialista Dr. Andrew Channing del SOAS Centre of South East Asian Studies de la Universitat de Londres.

El taller, d'una durada de 3 hores, s'adreça a estudiants universitaris, docents de l'àmbit de la música, músics professionals, compositors, percussionistes o aficionats a la cultura i a la música asiàtica en general. No es requereix experiència prèvia. 

L'activitat es tancarà amb una breu demostració que tindrà lloc a les 13:30hs

La inscripció és oberta fins el 15 de febrer de 2019.

Gamelan

El gamelan  

Es un conjunt instrumental autòcton de Bali, Indonèsia, format en gran part per instruments de percussió de bronze forjat i que es toca en grup. La senzillesa de la tècnica d'execució del gamelan i dels patrons rítmics utilitzats permet que qualsevol persona pugui apropar-se al seu aprenentatge en un breu període de temps i sense la necessitat d'experiència musical prèvia. 

Vídeo del taller d'introducció al gamelan Gong Kebyar impartit per el Dr. Michael Vercelli (West Virginia University) al 2016

Lloc Museu de la Música
Data Dissabte 16 de febrer 2019
Horari De 10:00 a 13:00
Preinscripció fins el 15 de febrer de 2019.

Curs obert a tot el públic i gratuït (no es requereix coneixements musicals previs)

Es requereix inscripció prèvia enviant un email a asian.music.program@esmuc.cat  tot indicant nom i cognoms, dni o passaport i adreça de correu electrònic.