XIV Congrés de l'ACPC

L’Associació Catalana de Professors de Cant organitza el seu XIV congrés anual a l’Esmuc. La cita és dissabte 14 de novembre, de 9:30 a 20:00. 

Per qui és el congrés? 

L'ACPC aplega principalment professors i professores de cant, però està oberta a totes aquelles persones vinculades a aquest món (pedagogs o pedagogues, artístes, professionals de la medicina, estudiants) o simplement interessades en el tema. El congrés s’adreça a tots aquests perfils. 

Quins temes es tractaran? 

Aquesta edició gira entorn de la figura del pianista repertorista. Diverses personalitats relacionades amb el món del repertori vocal i pianistes convidats ens parlaran de la seva experiència en aquest camp i de la situació dels repertoristes al nostre país. Entre els ponents trobarem noms vinculats a l’ESMUC, com Viviana Salisi, Alan Branch, Francisco Poyato o la graduada Maria Mauri, a més d'altres especialistes en la matèria. 

Programa i inscripcions

El congrés serà presencial, però també es retransmetrà per via telemàtica per aquells participants que no es puguin desplaçar o prefereixin seguir-lo en aquesta modalitat.