Activitats de la setmana a l'ESMUC

#DimartsTocaESMUC: Jam de música i moviment

La pròxima sessió de #DimartsTocaESMUC del 12 de novembre serà una activitat participativa, creativa i interdisciplinària on els assistents hauran d’interactuar movent-se i fent música. La professora de l’ESMUC Ester Momblant Ribas serà l’encarregada d’introduir la jam i de coordinar la participació tant dels músics com dels ballarins, creant una composició instantània. Aquesta Jam tindrà lloc, aquest dimarts, a la Sala d'Orquestra de l'ESMUC, com sempre, a les 18.15h. L'entrada és gratuïta.

Classe magistral de pipa xinès i concert a la Fundació Antoni Tàpies

La Dra. Cheng Yu oferirà una classe magistral de pipa, un instrument tradicional xinès, a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), aquest pròxim dimecres 13 de novembre a les 11 h, a l'aula A345. L'accés és obert a tothom. Al vespre la Fundació Antoni Tàpies acull un concert de la intèrpret.

Classe magistral de Kym Scott: mostra de repertori coral dels EUA

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) acull una classe magistral de la doctora Kym Scott, directora del Choral Activities de la West Virginia University Creative Arts Centers. La classe magistral, que coordina el professor Lluís Vila, tindrà lloc el dijous 14 de novembre, a les 19 hores, a la Sala de Cor. L’accés és obert.

Nova edició del projecte 'A dues Bandes'

El pròxim diumenge 17 de novembre tindrem a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori el concert A dues bandes amb la Banda Municipal de Barcelona i la Banda de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La direcció anirà a càrrec de José R. Pascual Vilaplana i el concert inclourà peces de compositors com ara Joaquin RodrigoPaul HuberGunther Schuller i José Suñer Oriola. El concert començarà a les 18 hores i l’entrada té un preu de 16 € i 12 €.

L’Orquestra simfònica de l’ESMUC i l’OBC interpreten la 5a de Txaikovski

L’Orquestra simfònica de l’ESMUC actuarà conjuntament amb l’OBC els propers 28, 29 i 30 de novembre sota la batuta del director titular de l’OBC Kazushi Ono. Els tres concerts es faran dins el programa de temporada de l’OBC i seran a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori de Barcelona.

Alumnat del Màster de Lied actuen a l’Oxford Lieder i al Festival LIFE Victoria

Mercedes Gancedo (soprano) i Beatriz Miralles (piano), alumnes del Màster de Lied Victoria de los Ángeles de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han actuat en el prestigiós Festival Oxford Lieder de Regne Unit. El LIFE Victoria també ofereix recitals amb graduats de màster, com ara el de Mireia Tarragó, amb el Trio Pedrell.

Classes obertes del Màster de Management i Producció

Com a iniciativa del departament de Producció i Gestió de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), aquest curs s’ofereix una sèrie de classes obertes del Màster de Management i Producció a tota la comunitat educativa de l'ESMUC i als membres de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC).

Torna el curs internacional d’interpretació de lied de Wolfram Rieger

Aquest any torna el Curs Internacional d’Interpretació de Lied Wolfram Rieger, que tindrà lloc del 28 de febrer al 2 de març de 2020 a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El curs està organitzat per l’Associació Franz Schubert Barcelona i l’ESMUC. Inscripció oberta fins al 31 de desembre de 2019.

Seminaris oberts de Didàctica de l'instrument

Després de l’èxit de la primera edició dels seminaris de Didàctica musical, enguany el departament de Pedagogia de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) continua amb les classes obertes, convidant cada setmana un professor/a que explica als assistents diferents qüestions d’interès de la seva especialització. Les sessions tenen lloc els divendres de 9.30 a 12 hores, a l'aula A350. L’entrada és gratuïta i oberta al públic. Aforament limitat a la capacitat de l’aula.

El Festival LIFE Victoria Akademie a l’ESMUC

Per setè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles, i acull les classes magistrals de la secció LIFE Akademie, en aquesta ocasió amb Julius DrakeRubén Fernández AguirreAntón García Abril i Frederica von Stade. Enguany el certamen se celebrarà del 25 de setembre al 17 de desembre.