Recull d'imatges amb resum de les activitats

Cicle de Concerts finals de l’ESMUC

El Cicle de Concerts i Recitals del Título Superior de Música i Màsters protagonitzat pels estudiants d’Interpretació i Direcció que estan a l’últim curs a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) enguany es realitzaran en el transcurs dels mesos de juliol i setembre, a causa de la pandèmia del coronavirus. Tots els concerts tener lloc a la Sala 4 Alícia de Larrocha (ESMUC) seguint les normes de seguretat establertes per les autoritats sanitarios i per aquesta raó l’aforament de la sala s’ha limitat a 15 persones.

Barcelona Fiddle Congress: Vídeos del professorat

El canal de Youtube de l'ESMUC estrena setmanalment vídeos amb el professorat que ha participat en les edicions del Barcelona Fiddle Congress. Els vídeos mostren peces d'estils diferents per treballar amb els instruments de corda fregada. Cada setmana es presenta un vídeo amb la seva corresponent partitura amb pdf per poder escoltar-la i treballar-la. Aquesta proposta és de Pere Nolasc que ens presenta el tema JJ Blues.

Professorat de l’ESMUC estudia l’origen de l’havanera a Catalunya

Enguany no hi haurà la tradicional cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell per la Covid-19, però aviat disposarem dels resultats d’una investigació sobre els orígens d’aquest gènere musical a Catalunya, que la Fundació Ernest Morató ha encarregat a musicòlegs i professorat de l’ESMUC. La professora Anna Costal, el professor Joan Gay, i el cap del departament de Musicologia, Joaquim Rabaseda, estudiaran la història d’aquest estil.