Activitats de la setmana a l'ESMUC

#DimartsTocaESMUC: Sorpresa Clàssica amb el Quartet Atenea (CANVI DE DIA: dijous, 17 d'octubre, 18.15 h)

El pròxim concert de #DimartsTocaESMUC del 15 d’octubre anirà a càrrec del Quartet Atenea. Aquesta jove formació cambrística, nascuda l’any 2018 de la mà d’estudiants de l’ESMUC i el Conservatori del Liceu, interpretarà el Quartet número tres de Schumann i el Quartet núm. cinc de Haydn. Aquest dimarts, el concert tindrà lloc a l'Auditori ESMUC Sala 4, a les 18.15 hores. (CANVI DE DIA: dijous, 17 d'octubre, 18.15 h)

Comunicat ESMUC, Jam Session, Taller de Músics

L’ESMUC, Jam Session i el Taller de Músics manifestem el nostre rebuig a la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem dictada avui, i volem fer pública la nostra indignació i tristor al conèixer-la.

Seguirem lluitant per la llibertat dels dirigents polítics i cívics empresonats, la llibertat ideològica i la llibertat d’expressió.

Demanem diàleg i respecte, alhora que ens reafirmem en el suport als familiars i amics d’aquells que estan privats de llibertat.

Barcelona, 14 d'octubre de 2019

L'Ensemble Simfònic de l'ESMUC al Palau de la Música

Amb el títol de Bill Viola meets Edgar Varèse, l'Ensemble Simfònic de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) oferirà un concert al Petit Palau, el pròxim 24 d’octubre (19 hores). L’entrada té un preu de 15 euros. El concert s’emmarca en les activitats programades al voltant de Bill Viola, l’artista plàstic convidat pel Palau de la Música Catalana aquesta temporada.

Dimecres ESMUC JAM #2 a la Sala de Cor de l'ESMUC

Aquest nou curs acadèmic 2019-2020, la cafeteria La Llanterna de L'Auditori torna a ser l’escenari del cicle Dimecres ESMUC Jam, que coordina el professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Aquestes jams proposen la interacció entre els músics participants i el públic, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. La propera sessió de la Jam, del 16 d'octubre, excepcionalment, tindrà lloc a la Sala de Cor, amb Pau Jorba, saxo alt; Cesc Badia, trompeta; Vicente López, guitarra; Luis Pérez, bateria, i David Muñoz, contrabaix. Com sempre, a les 19 hores.

Torna el curs internacional d’interpretació de lied de Wolfram Rieger

Aquest any torna el Curs Internacional d’Interpretació de Lied Wolfram Rieger, que tindrà lloc del 28 de febrer al 2 de març de 2020 a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El curs està organitzat per l’Associació Franz Schubert Barcelona i l’ESMUC. Inscripció oberta fins al 31 de desembre de 2019.

Seminaris oberts de Didàctica de l'instrument

Després de l’èxit de la primera edició dels seminaris de Didàctica musical, enguany el departament de Pedagogia de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) continua amb les classes obertes, convidant cada setmana un professor/a que explica als assistents diferents qüestions d’interès de la seva especialització. Les sessions tenen lloc els divendres de 9.30 a 12 hores, a l'aula A350. L’entrada és gratuïta i oberta al públic. Aforament limitat a la capacitat de l’aula.

El Festival LIFE Victoria Akademie a l’ESMUC

Per setè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles, i acull les classes magistrals de la secció LIFE Akademie, en aquesta ocasió amb Julius DrakeRubén Fernández AguirreAntón García Abril i Frederica von Stade. Enguany el certamen se celebrarà del 25 de setembre al 17 de desembre.

Acord entre la CCMA i l’ESMUC per a la difusió de les activitats de l’Escola Superior de Música de Catalunya

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han signat un acord de col·laboració per tal de difondre i promoure les activitats programades per l’ESMUC.