Piano

Premis i reconeixements

Els estudiants i graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) Eva Casado, Luis Alejandro García i Alejandro Lobato, juntament amb el professorat Carme CanelaManel Ribera, han rebut diferents premis i reconeixements en aquest últim tram del curs 2017-2018.

Concurs d’improvisació Sona Guinovart, música per a un quadre

Concurs d’improvisació inspirada en l’obra Constel·lacions de Josep Guinovart. #SonaGuinovart. Per participar només cal gravar amb la càmera del mòbil, en format apaïsat, la teva improvisació al piano sobre aquest quadre de Guinovart i compartir el vídeo a Facebook o Instagram. La durada màxima és d’un minut i mig.

'Frühlingslied Tutti frutti!' Concerts de Lied al Goethe Institut

La col·laboració entre el Goethe Institut i l’ESMUC continua amb una nova edició del cicle Fruhlingslied que programa diferents concerts d’alumnat del Màster de Lied de l’ESMUC i del Títol Superior de Música. Els concerts tindran lloc els dies 7, 14 i 21 de juny, a les 20 hores, a la cafeteria de l’Institut. L’entrada és gratuïta.

Cicle de concerts i recitals finals de grau

El 26 d’abril comença el Cicle de Concerts i Recitals de final de Grau protagonitzat pels estudiants d’Interpretació i Direcció que estan a l’últim curs de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Concerts finals de Màster

Coincidint amb la finalització del curs acadèmic l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) organitza un any més una sèrie de concerts per mostrar la feina realitzada al llarg del curs. Igual que l’alumnat de grau, el estudiants dels diferents màsters impartits a l’Escola presenten aquests dies els seus Concerts/Recitals finals. Ho faran majoritàriament a diferents espais de l’Escola, sempre amb l’entrada gratuïta fins a omplir aforament.

Primeres Jornades ab sentits: convocatòria (Call for Papers)

Dirigit als estudiants de grau o de màster i als alumni de l'Esmuc, es convoquen unes primeres Jornades ab sentits per posar en comú estratègies interpretatives, didàctiques o de recerca al voltant de la significació musical. Les jornades tindran lloc del 15 al 17 de novembre a l'Esmuc.

Protocol de l’ESMUC contra l'assetjament sexual

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ha editat un flyer per informar sobre el Protocol d’assetjament sexual, per raó de sexe i d’orientació sexual, que té l’escola, i que recull el seu Pla d’Igualtat de l’escola.