Tram final del cicle Musicant el Museu Frederic Marès

Publicat el 07/05/2019

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Museu Frederic Marès continuen la seva col·laboració amb el cicle Musicant el Museu Frederic Marès. El pròxim diumenge 12 de maig, a les 12 hores, tindrà lloc un nou concert amb el títol El ventall de la Patti, amb les interpretacions de Marta Valero i Joaquim Panadès.

Museu Marès

En aquesta 4a edició, L’ESMUC i el Museu han col·laborat per a escollir un programa en íntima connexió amb la figura de l’escultor i col·leccionista Frederic Marès (Portbou, 1893 – Barcelona, 1991), remarcant l’espai de l’Estudi-biblioteca on s’hi presenten en una exposició museogràfica les seves obres donades a la ciutat.

Aquest pròxim concert tindrà lloc a la Sala Femenina i vol recordar el Marès col·leccionista amb el ventall que va pertànyer a la soprano Adelina Patti commemorant també el centenari de la seva mort. El programa estarà format per compositors romàntics del segle XIX, des dels lieds de Schubert a les cançons de Granados i Albéniz. Els intèrprets seran Marta Valero, soprano i Joaquim Panadès, guitarra.

            

Últim concert del cicle

El concert de cloenda d’aquest cicle serà el 16 de juny a l’Estudi-biblioteca, i serà una selecció d’obres del Cançoner de Barcelona amb la interpretació d’un Grup d’estudiants i professorat del departament de Música Antiga sota la direcció de Lluís Coll.

 

Més informació:

Reportatge de Mònica Pagès al programa Assaig General de Catalunya Música.

Venda d’entrades: el mateix dia del concert, a partir de les 11h.

Dates: De febrer a juny de 2019

Horari: 12hores

Adreça: Plaça de Sant Iu, 5. Barcelona

Tríptic del programa general (PDF)