Seguiment de la situació provocada pel Coronavirus

Publicat el 09/05/2020

L'ESMUC perllonga el tancament de les seves instal·lacions d'acord a la pròrroga de l'estat d'alarma decretada pel Reial decret 514/2020, de 8 de maig.

Atesa la situació actual d'estat d'alarma, l'Escola Superior de Música de Catalunya romandrà tancada fins que les directrius emeses per les autoritats sanitàries permetin la seva obertura i l’accés de persones externes. Consulteu regularment la pàgina web i les xarxes socials de l'escola per estar informats dels diferents comunicats i accions de l'escola. Més informació a la secció de FAQS (Preguntes freqüents).

L'actualitat de l'ESMUC a través dels seus perfils de xarxes socials: Twitter, Facebook i Instagram.

 

Actualitzacions

                                              

09/05/2020

Continua el tancament de les instal·lacions de l'ESMUC.   

L'Escola Superior de Música de Catalunya continua tancada fins a nou avís d'acord amb el Reial Decret 514/2020, de 8 de maig, que pròrroga l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. La docència i el treball a distància continua per a tota la comunitat de l'ESMUC. Més informació a la secció de FAQS (Preguntes freqüents).

30/04/2020 

Noves FAQS (Preguntes freqüents) sobre Concerts finals i TFG/TFM.

Informació Actualitzada sobre la realització dels concerts finals i el lliurament dels TFG/TFM. Més informació

27/04/2020 

Continua el tancament de les instal·lacions.   

D'acord amb la pròrroga de l'estat d'alarma fins al 10 de maig de 2020 decretada pel Reial decret 492/2020, de 24 d'abril, l'escola continuarà tancada i es manté la docència i el treball a distància per a tota la comunitat de l'ESMUC. 

12/04/2020

L'ESMUC perllonga el tancament de les seves instal·lacions.   

D'acord amb la pròrroga de l'estat d'alarma fins al 26 d'abril de 2020 decretada pel Reial decret 487/2020, de 10 d'abril, l'escola continuarà tancada i es manté la docència i el treball a distància per a tota la comunitat de l'ESMUC. 

07/04/2020

FAQS (Preguntes freqüents) sobre Presentacions, concerts finals i avaluacions.

L’ESMUC segueix les recomanacions dels departaments de Salut i d'Educació de la Generalitat de Catalunya i reprendrà la seva activitat d’acord amb les seves indicacions. En cas que no fos possible el retorn a l’activitat presencial durant el curs acadèmic, es podran fer presentacions o concerts en línia, posposar-los per al mes de juliol i fins i tot al mes de setembre. Més informació.

01/04/2020 

FAQS (Preguntes freqüents) sobre la situació d'alarma sanitària.

En aquest apartat es pot consultar un llistat de preguntes freqüents (FAQS) d'interès per a tota la comunitat educativa de l'ESMUC en relació amb l'alarma sanitària pel coronavirus i de com ha afectat la docència, l'avaluació, els concerts finals avaluables, les proves d'accés i la resta de serveis del centre.

26/03/2020 

Ampliació del termini de tancament de l’Escola fins al 13 d’abril.

Tota l’activitat prevista fins al 13 d’abril ha estat cancel·lada. L’escola romandrà tancada per a estudiants, professorat i personal d’administració, i a tots els efectes.

Contacte amb l'Escola

informatica@esmuc.cat Temes informàtics (suport a la docència i teletreball)
info.covid19@esmuc.cat Informació sobre el coronavirus
Formularis de contacte Informació general sobre l'Esmuc
info@esmuc.cat

 

Notícies relacionades

18/03/2020 L’ESMUC en línia: informació de contacte durant l’alerta sanitària
13/03/2020 Tancament de les instal·lacions de l’ESMUC del 14 al 29 de març

 

Més informació