Reportatge sobre els graduats i graduades de l’ESMUC al suplement Play (diari Ara)

Publicat el 05/11/2018

El suplement cultural Play, del diari ARA, ha publicat un reportatge titulat “El planter musical de l’ESMUC” on es parla de grans noms del panorama musical actual que s’han graduat a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). RosalíaMarco MezquidaArnau Tordera o Sílvia Pérez Cruz, són alguns dels graduats que donen la seva opinió al reportatge.

Play ARA Reportatge Planter ESMUC

La periodista Raquel Font ha pogut contactar amb un nodrit grup de graduats i graduades de l’ESMUC per conèixer les seves experiències i les seves actuals trajectòries artístiques, i són una bona mostra de la diversitat de projectes, personalitats i estils que s’han creat a l’escola en aquests anys. Els graduats participants són Andrea Motis, Rosalía, Pau Figueres, Marco Mezquida, Gemma Humet, Clara Peya, Marc Sambola, Joan Rovira i Arnau Tordera.

Els graduats i graduades que opinen en aquest reportatge parlen sobre els seus inicis a l’Escola, sobre les seves expectatives i sobre els seus projectes. L’article explica també que una de les característiques més destacades dels estudis a l’ESMUC és la possibilitat de compartir l’experiència amb altres estudiants que estudien disciplines molt diferents i que amb els anys s’han anat retrobant i compartint projectes.

                             

Més informació:

El planter musical de l’ESMUC