Nova edició del cicle Dimarts Toca ESMUC

Publicat el 07/09/2020

Aquest curs 2020-2021 comptem amb una nova edició del cicle Dimarts Toca ESMUC per seguir mostrant la diversitat d’estils i formats musicals que conviuen a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Estudiants, graduats i professorat oferiran les seves interpretacions i projectes en el marc d’aquesta tercera edició del cicle, sempre seguint totes les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19. Els concerts tindran lloc els dimarts a les 18.15 hores, a la Sala 4 Alícia de Larrocha, amb l'entrada gratuïta, l'aforament limitat i reserva prèvia.

Malauradament, el primer concert del cicle, del 6 d'octubre, Charlie Parker Tribute, ha estat cancel·lat per causes alienes a l'ESMUC.

Dimarts Toca ESMUC octubre 2020

Enguany, el cicle s'ha dividit en dues parts. La primera que anirà d'octubre a novembre, i la segona, de febrer a març. Dimarts Toca ESMUC, presenta una programació de concerts amb propostes del professorat i l'alumnat dels diferents àmbits acadèmics del centre. Els concerts són oberts i gratuïts i volen mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels intèrprets.

El públic assistirà a concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives que s’imparteixen a l’ESMUC, com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco. També hi haurà propostes dels departaments de Composició, Pedagogia, Musicologia i Sonologia.

Dimarts Toca ESMUC 2020-2021

El cicle compta amb la participació i col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió que s’encarreguen de gestionar la producció i les diferents accions necessàries perquè públic i músics puguin gaudir dels concerts.

               

Entrades amb reserva prèvia

L'aforament dels concerts de Dimarts Toca ESMUC a la Sala 4 Alícia de Larrocha serà de 35 persones. Caldrà fer un registre d’accés, per assegurar la traçabilitat dels assistents en cas de detecció de positius, a través de la plataforma EventBrite indicant nom, cognom, correu i telèfon. Pròximament s'informarà de les dates de reserva.

Programació del cicle (octubre-novembre):

06 d'oct. Charlie Parker Tribute. Cancel·lat per causes alienes a l'ESMUC.

13 d'oct. Una tarda de piano. Recital Chopin. Jean-François Dichamp.

20 d'oct. Beques Anna Riera.

27 d'oct. Primer Palau a l'ESMUC.

03 de nov. La música de cambra de Kaija Saariaho.

10 de nov. Una tarda de Lied.

17 de nov. Jam de música i moviment.

24 de nov. Connecta't a l'antiga I.

 

Més informació:

Dimarts Toca ESMUC, cicle 2019-2020

Llista de reproducció Dimarts Toca ESMUC a Youtube.