Música>BCN: Cicle de concerts Esmuc als Centres Cívics

Publicat el 28/09/2016

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona, en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc), organitza una quarta edició del cicle de concerts Música> BCN, Un viatge sonor per la història de la música protagonitzat per músics graduats del programa Alumni i també per estudiants de l’escola. Els concerts tenen lloc des d’aquest mes de setembre fins al març del 2017.

Música>BCN Esmuc

El cicle que proposa l’Escola Superior de Música de Catalunya és un recorregut pels estils més representatius de la història de la música a través de les diferents propostes musicals. En aquests concerts participen graduats del programa Alumni de l’Esmuc juntament amb estudiants, amb l’objectiu d’incorporar a la formació acadèmica experiències assimilades a la professionalització.

Concerts de jazz, música clàssica, flamenco, músiques de la Mediterrània o música antiga s’aniran succeint al llarg del programa del cicle a sis centres cívics de la ciutat de Barcelona.

Tots els concerts del cicle han estat dissenyats per Iban Beltran i l’equip pedagògic de l’Esmuc, i totes les sessions aniran precedides d’una presentació de la gestora cultural i música, Carol Duran.  Al concert, els músics interactuaran amb el públic en un ambient que els acostarà al context en què la música va ser composta.

Els concerts són gratuïts amb l’aforament limitat a la capacitat de les diferents sales.

             

           

Més informació:

Programa del cicle

Programa en pdf