Les arts escèniques després de la Covid-19

Publicat el 19/06/2020

Després de la situació provocada per la crisi sanitària de la covid-19, les arts escèniques s'han vist obligades a aturar la seva activitat durant diversos mesos i encara es plantegen moltes incerteses sobre el futur del sector. A fi de promoure un debat sobre aquest assumpte, l'Escola Superior de Música Reina Sofia, en col·laboració amb altres institucions culturals, entre les quals es troba l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), ha volgut donar veu a joves artistes, per conèixer les seves opinions, inquietuds i propostes sobre com aborden el futur com a professionals del sector.

L’estudiant Ana Nicolás, percussionista i estudiant de l’ESMUC participa en aquest projecte, en un vídeo amb entrevistes que s’han realitzat a un total de 17 joves de diverses disciplines escèniques on reflexionen sobre diferents qüestions. Des de com ha canviat la seva visió com a artistes, passant pel paper que han de jugar les arts escèniques a la societat, l'impacte de les noves tecnologies o els canvis que hi haurà a l'experiència artística.

Les institucions participants són les següents: Escola Superior de Música Reina Sofía, Conservatori Superior de Dansa “María de Ávila”, Música Creativa, Conservatori Superior de Música d’Aragó, Jove Orquestra Nacional d’Espaya (JONDE), Conservatori de Flamenco Fundació Casa Patas, Berklee College of Music Valencia Campus, Real Conservatori Superior de Música de Madrid, Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i Real Escola Superior d’Art Dramátic (RESAD).

                        

Més informació:

Vídeo #ArtesEscénicasPostCovid.

Article sobre el projecte al diari 20 minutos 

El programa “COPE Fin de semana” parlarà sobre el projecte. Dissabte 20 de juny. 13.30h