La Sala 4 de L'Auditori acull la Marató de combos del departament de Jazz i Música Moderna de l'ESMUC

Publicat el 22/12/2017

Els propers 15 i 16 de gener, el departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) presenta la Marató de Combos, una mostra del treball desenvolupat per l’alumnat de l’especialitat al llarg del quadrimestre que tindrà lloc a la Sala 4 de L’Auditori. L’entrada és gratuïta.

Marató Combos

Els combos són formacions musicals d'estudiants que al llarg de tot el quadrimestre preparen un repertori amb els professors de l'escola per a l'audició final.

A la Marató es podrà escoltar repertoris dels grans del jazz, de la música afro, brasilera, llatina i un llarg etcètera.

Durant aquests  dos dies, entre les 10 i les 21 hores, els diferents combos de jazz i de música moderna de l’escola, formats per l’alumnat, oferiran les seves diferents propostes i visions musicals amb diversos tipus de formacions i programes.

Aquesta serà la quarta edició de la Marató de Combos, i constitueix una iniciativa pròpia del departament de Jazz i Música Moderna per reunir en dos dies les diferents audicions que anteriorment es feien sense un programa conjunt.

Horaris Marató Combos departament Jazz i MM

                                                                        

Més informació: