L'Ensemble Simfònic de l'ESMUC al Palau de la Música

Publicat el 30/09/2019

Amb el títol de Bill Viola meets Edgar Varèse, l'Ensemble Simfònic de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) oferirà un concert al Petit Palau, el pròxim 24 d’octubre (19 hores). L’entrada té un preu de 15 euros (8 euros per a la comunitat educativa de l'ESMUC). El concert s’emmarca en les activitats programades al voltant de Bill Viola, l’artista plàstic convidat pel Palau de la Música Catalana aquesta temporada.

L’Ensemble Simfònic, integrat per alumnat de l’ESMUC, comptarà amb la direcció d’Ernest Martínez-Izquierdo i amb el graduat Pere Méndez, com a saxo solista.

El programa d’aquest concert presenta la interpretació de l’obra Déserts, d’Edgard Varèse, que comptarà amb la projecció visual de Bill Viola. El conjunt també interpretarà L’argent com viu, del graduat de composició, i compositor convidat del palau, Joan Magrané i el tema Freie Stücke, de J. Widmann.

                                            

Bill Viola

Pioner del videoart, Bill Viola (Nova York, 1951) ha creat instal·lacions, vídeos, entorns sonors, obres per a concerts, òperes i espais sacres durant més de quaranta anys.
En les seves obres, Viola i la seva parella artística i dona, Kira Perov, fan servir tecnologies audiovisuals sofisticades, a la vegada que exploren l’espiritualitat i la percepció en l’experiència humana centrant-se en temes universals, com el naixement, la mort, el despertar de la consciència...

Programa:

L’argent com viu, de Joan Magrané

Freie Stücke, de J. Widmann

Déserts, d’Edgard Varèse

                                                                       

Més informació:

Edgar Varèse 

Bill Viola 

 

Recordatori:

Data: dijous, 24 d’octubre

Lloc: Petit palau

Hora: 19 hores

Entrada: 15 €. Entrades a 8 € per a la comunitat educativa de l'ESMUC.

Compra d’entrades: Palaumusica.cat.