L’ESMUC s’encén: festival de música ‘online’ contra el Covid-19

Publicat el 15/04/2020

Davant la situació que tota la ciutadania està vivint amb el confinament per la crisi del coronavirus Covid-19, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) s’uneix, reacciona i s'encén per aportar un granet de sorra amb l’organització d’un festival multidisciplinari online: #ESMUCsENCEN. La iniciativa tindrà lloc del 17 al 24 d’abril a través de les xarxes dels estudiants de música que hi col·laboren desinteressadament.

ESMUCsENCEN 2

Amb aquest festival s'ha volgut crear un espai de confort i entreteniment que busca que ens asseguem tots en una foguera virtual per gaudir del que més ens agrada, fer música i escoltar-la.

#lESMUCsENCEN és un festival multidisciplinari en línia, organitzat per l’alumnat de l’escola, que compta amb la participació dels estudiants de música del centre amb l’objectiu de generar un espai on distreure’s, divertir-se, reflexionar i aprendre. El festival també vol constituir una plataforma de divulgació on els músics puguin compartir la seva creativitat i coneixement amb tota la possible audiència que es troba confinada a les seves llars.

Cada dia, les xarxes socials del festival i de l’escola informaran dels diferents concerts o projectes i connectaran amb els protagonistes de la proposta.

Manteniu-vos encesos perquè els bons moments estan per venir amb #lESMUCsENCEN!

                                                                           

Més informació:

L'ESMUC s'encén a Facebook.

L'ESMUC s'encén a Twitter.

L'ESMUC s'encén a Instagram

ESMUCsENCEN