L’ESMUC amb el Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes 2020

Publicat el 20/04/2020

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), com a centre adscrit a la celebració del Centenari de l’Orquestra Pau Casals, col·labora amb el Guardó Internacional Pau Casals per donar suport a joves violoncel·listes. La convocatòria estarà oberta fins al 13 de juliol de 2020.

Guardó Internacional Pau Casals

Guardó Internacional Pau Casals. Fundació Pau Casals

El Guardó, organitzat per la Fundació Pau Casals, està obert a joves violoncel·listes de tot el món, nascuts després del 31 de desembre de 1998, i que estudiïn o hagin estat admesos en el Títol Superior de música. Amb aquest certamen, la Fundació vol donar suport als estudiants de violoncel perquè puguin ampliar els seus estudis de l’instrument i impulsar la seva formació i carrera artística.

El Guardó consta d’un primer premi de 18.000 euros, un premi especial AENA de 12.000 euros i un tercer premi de 6.000 euros. A més, la Fundació Pau Casals també ofereix la promoció artística i assessorament professional als guardonats.

                         

Jurat internacional

En aquesta edició, el jurat de prestigi internacional, està presidit per Marta Casals Istomin, i format per Claudio Bohórquez, Henri Demarquette, Arnau Tomàs i Bernard Meillat, que també n’és el secretari.

Tal com s’indica en les bases de la convocatòria, la Fundació Pau Casals anunciarà els vuit candidats finalistes a partir del 25 de setembre de 2020. L’audició final, oberta al públic i d’accés gratuït, tindrà lloc el dia 20 de novembre del 2020 a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, i serà retransmesa via streaming.

                                   

Més informació:

Guardó Internacional Pau Casals

Facebook: https://www.facebook.com/FundacioPauCasals/

Twitter: @PauCasals_Fund

Instagram: @paucasals_fund