L’ESMUC Jazz Project participa als festivals de Jazz de Granollers i Terrassa

Publicat el 13/03/2017

Aquest mes de març, la formació orquestral de l’Escola Superior de Música de Catalunya, l’ESMUC Jazz Project, actuarà al 27è Festival de Jazz de Granollers (divendres 17 de març a les 22 h al Casino de Granollers) i al 36è Festival de Jazz Terrassa (24 de març a les 22 h a la Nova Jazz Cava) amb un programa titulat Univers Colemann.

ESMUC Jazz Project

L'ESMUC Jazz Project, cada any realitza un projecte al voltant de la figura d’un músic rellevant dins del jazz, reelaborant la seva obra i generant un material original inspirat en l’essència de la seva música. Enguany se’ns presentarà un programa entorn al saxofonista i compositor Ornette Coleman, un dels jazzmen més influents de la història de la música al s. XX.

La formació va néixer l’any 2015 en el si del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya per iniciativa dels professors Lluís Vidal, Francesc Capella, Joan Díaz, Joan Monné i Joan Sanmartí. Neix amb la voluntat de conrear una estètica musical contemporània que fusioni elements de diverses tradicions del segle XX: jazz, rock, música contemporània de cambra o simfònica i músiques ètniques.

Els concerts als festivals s’emmarquen en la celebració del 15è aniversari de l’ESMUC.

                          

Més informació:

Festival de Jazz de Terrassa

Festival de Jazz de Granollers