Estudiants del Màster de Música Antiga, aquest diumenge a Santa Maria del Pi.

Publicat el 16/05/2018

La capella de la Sang de la Basílica de Santa Maria del Pi acull aquest diumenge 20 de maig el concert Les flautes màgiques. Escenes de somni i transformació en l’òpera francesa. 1670 – 1790, amb estudiants del Màster d'Interpretació de la Música Antiga.

Les-flautes-magiques_medium

La cita comptarà amb direcció de Pedro Memelsdorff i l'esmenada participació dels estudiants del Màster d’interpretació de la Música Antiga de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ells seran els encarregats d'interpretar peces d’autors emblemàtics de l’òpera francesa dels segles XVII i XVIII com Jean-Baptiste LlullyLouis-Nicolas ClérambaultJean-Philippe Rameau i Nicolas Dalayrac, oferint un concert molt especial, presentat com una reelaboració produïda en un teatre de la colònia caribenya de Saint-Domingue.

La relectura de la tradició francesa en aquest context de tràgica irrealitat cerca en paraules del propi Pedro Memelsdorff “contribuir a la reflexió” sobre aquesta temàtica.

     

Més informació

Les flautes màgiques. Escenes de somni i transformació en l'òpera francesa

Concert interpretat per estudiants del Màster d'interpretació de la Música Antiga de l'ESMUC, amb direcció de Pedro Memelsdorff

Diumenge, 20 de maig, a les 19:00 hores a la Capella de la sang (Basílica de Santa Maria del Pi)

Programa complet a Les flautes màgiques