Els Premis Enderrock reconeixen graduats i professorat de l’ESMUC

Publicat el 06/03/2020

Els Premis Enderrock d’aquest any que s'han lliurat la nit del 5 de març han reconegut diferents formacions, graduats i professorat vinculat a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Manel CampOques GrassesRosalíaAnna AlàsXavi Torres i Gorka Benítez, són una mostra dels professionals que han estat reconeguts en l’edició del 2020, i als quals felicitem!

Premis Enderrock 2020

Premis Enderrock 2020

Els professionals relacionats amb l'ESMUC és el següent

Oques Grasses. La majoria dels seus membres s’han format a l’ESMUC i han rebut els premis al Millor disc de pop-rock 2019 Fans del sol (Halley Records, 2019), per votació popular. També han obtingut el Premi per votació popular al Millor artista 2019

Manel Camp. El pianista, professor i primer cap del departament de Jazz i Música Moderna de l’ESMUC va rebre el Premi Enderrock 2020 a la seva trajectòria

Anna Alàs i Jové. Millor disc de Clàssica, Legacy.

Xavi Torres i Gorka Benítez. Millor disc de jazz ex aequo per Curiosity, del graduat, Xavi Torres, i Ibia, del professor Gorka Benítez.

Rosalia. Premi Enderrock per votació popular al Millor artista en llengua no catalana 2019.

Josep Vila. Director del Cor Jove Nacional de Catalunya. Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de Clàssica 2019.

Joan Rovira. Premi Enderrock per votació popular a la Millor cançó en la categoria de cançó d’autor 2019 "Sota el teu balcó".

Ivó Jordà i Marçal Ramon. Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de folk 2019. Praxinoscopi (Segell Microscopi, 2019) de Criatures  IVÓ JORDÀ I MARÇAL RAMON (Trad).

Andrea Motis. Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de jazz 2019, Do otro lado do azul (Verve, 2019) d'Andrea Motis.

Marta Torrella. Graduada Musicologia. Millor disc de folk Ora pro nobis de Tarta Relena.  

                     

Més informació:

Palmarés Premis Enderrock 2020