El Parc d’Instruments protagonitza 'Eines i consells' a Catalunya Música

Publicat el 29/11/2016

El Parc d’Instruments de l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) tindrà una secció fixa al programa El taller del Lutier, de Catalunya Música, que s’emet els dissabtes, a les 10 del matí, dirigit i presentat per Pere Andreu Jariod. La primera intervenció serà aquest dissabte 3 de desembre.

Parc Instruments Esmuc

Eines i Consells és un petit espai que protagonitza el Parc d’Instruments de l’Esmuc, i que té un objectiu eminentment pràctic per explicar qüestions a tenir en compte pel manteniment i cura dels instruments. Antoni Flotats, serà el responsable de donar els consells setmanals que l'equip tècnic del Parc d'instruments ha anat recollint al llarg d'aquests anys.

Per exemple, a través d’aquestes píndoles auditives, es parlarà de com canviar les cordes d’una guitarra, què s’ha de tenir en compte a l’hora de viatjar amb un instrument, o perquè els líquids s’han d’estar ben lluny dels pianos.

El taller del lutier és un programa de ràdio que s’estrenà el passat 5 de març del 2016 a Catalunya Música. S'emet cada dissabte, entre les 10 i les 11 del matí. El format és de magazín d'actualitat i vol apropar el món dels instruments a un públic ampli, d'una manera oberta i amena, a través de seccions, entrevistes i seccions i músiques diverses.

            

Més informació:

El Taller del Lutier

Entrevista amb el Parc d’Instruments (Antoni Flotats i Òscar Ibars)