#DimecresESMUCJam #9

Publicat el 11/12/2019

Com cada dimecres torna la Jam de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori, a les 19h. Aquest dimecres 11 de desembre, la jam anirà a càrrec d’Àlvaro Ocón, trompeta; Alexei Orechin, guitarra, i Arnau Julià, bateria. L’accés és lliure.

#DimecresESMUCJam és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen. Així, les Jam de l’ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l’espontaneïtat i, en definitiva, improvisar. L’activitat està coordinada pel professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna.

L’activitat manté la dinàmica de les darreres edicions: cada setmana, un grup diferent s’encarregarà d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, a L’Auditori, i oberta a tothom.

 

Recordatori de l'activitat:

Data: dimecres 11 de desembre
Lloc: Cafeteria La Llanterna
Hora:  19 hores
Entrada: Gratuïta

                      

Més informació:

#DimecresESMUCJam