#DimecresESMUCJam #10

Publicat el 18/12/2019

Última sessió de l'any i del quadrimestre de #DimecresESMUCJam a la cafeteria La Llanterna de L'Auditori. En aquesta ocasió, tindrem programa doble a càrrec de Vicente Marín Trio & Mar Vilaseca i Joan Fort Quartet. Com sempre, la Jam començarà a les 19 hores i l'accés és lliure.

#DimecresESMUCJam és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen. Així, les Jam de l’ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l’espontaneïtat i, en definitiva, improvisar. L’activitat està coordinada pel professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna.

L’activitat manté la dinàmica de les darreres edicions: cada setmana, un grup diferent s’encarregarà d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, a L’Auditori, i oberta a tothom.

 

Recordatori de l'activitat:

Data: dimecres 18 de desembre
 Lloc: Cafeteria La Llanterna
 Hora:  19 hores
 Entrada: Gratuïta

                      

Més informació:

#DimecresESMUCJam