Dimecres ESMUC JAM #6

Publicat el 19/11/2019

Nova sessió del cicle #DimecresESMUCJAM (20/11/2019) a la cafeteria La Llanterna de L'Auditori. En aquesta ocasió, tindrem programa doble amb dues formacions. La primera està integrada per Julio Marín, saxo tenor/clarinet; Josep Pou, orgue; i Brais Lorenzo, bateria; i la segona és Joan Sanmartí & Daniel Pérez Quartet, concretament el cap del departament de Jazz i Música Moderna de l'ESMUC i el coordinador de les jam i professor de guitarra, respectivament. Com cada dimecres, a les 19 h a la Cafeteria La Llanterna. Accés lliure.

#DimecresESMUCJam és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen. Així, les Jam de l’ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l’espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

L’activitat mantindrà la dinàmica de les darreres edicions: cada setmana, un grup diferent s’encarregarà d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, a L’Auditori, i oberta a tothom.

Aquest cicle de jams està coordinada pel professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). 

                                

Recordatori de l'activitat:

Data: dimecres 20 de novembre
Lloc: Cafeteria La Llanterna
Hora:  19 hores
Entrada: Gratuïta

 

Més informació:

#DimecresESMUCJam