Dimecres ESMUC JAM #3

Publicat el 18/10/2019

Nova sessió del cicle #DimecresESMUCJAM a la cafeteria La Llanterna de L'Auditori coordinada pel professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Aquestes jams proposen la interacció entre els músics participants i el públic, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. La proposta del pròxim dimecres 23 d’octubre comptarà inicialment amb Arnau Pallarols, piano; Carla González, contrabaix, i Manel Priego, bateria. Com sempre, a les 19 hores. Accés lliure.

#DimecresESMUCJam és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen. Així, les Jam de l’ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l’espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

L’activitat mantindrà la dinàmica de les darreres edicions: cada setmana, un grup diferent s’encarregarà d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, a L’Auditori, i oberta a tothom.

                                                         

Recordatori de l'activitat:

Data: dimecres 22 d'octubre
Lloc: Cafeteria La Llanterna
Hora:  19 hores
Entrada: Gratuïta

                      

Més informació:

#DimecresESMUCJam