Dimarts Toca ESMUC: Joan Tamarit i Toni Mora

Publicat el 26/11/2018

L’última proposta del cicle Dimarts Toca ESMUC d’aquest quadrimestre (dimarts, 27) està dedicada al piano jazz amb l’actuació de Joan Tamarit i Toni Mora, graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya. Com cada setmana, el concert tindrà lloc a l’Auditori Acadèmic ESMUC (Sala 4), a les 18.15 horesL’entrada és gratuïta.

Els pianistes Joan Tamarit i Toni Mora oferiran un concert de jazz a dos pianos. El duo neix de la necessitat d'aquests dos estudiants i amics de compartir coneixements musicals en el seu propi llenguatge, i de la inquietud per indagar en les possibilitats tan inesgotables que pot aportar una formació inusual com aquesta.

El resultat d'aquesta trobada, s'ha cristal·litzat en un repertori ben variat que representa la intencionalitat d'aquests dos músics per abraçar i apreciar un ampli ventall estilístic que desafia en part els límits del jazz més americà i esdevé una mena de canal de comunicació amistosa entre els intèrprets.

Aquest és l’últim concert del cicle de l’any 2018. El proper concert del cicle serà el 5 de febrer amb un Homenatge a Xavier Benguerel, amb conferència i concert.

Des del mes d’octubre, el nou cicle ofereix una programació de concerts amb propostes de professorat i alumnat dels diferents àmbits acadèmics de l’Escola. Els concerts són oberts i gratuïts i volen mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels seus intèrprets.

 

El públic assistent gaudeix amb concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives que s’imparteixen a l’ESMUC, com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco.

 

Més informació:

Dimarts Toca ESMUC