Dimarts Toca ESMUC: Investigació Artística en Música

Publicat el 17/02/2021

La nova proposta de Dimarts Toca ESMUC per al 23 de febrer està dedicada a la Investigació Artística en Música i la presentació dels projectes actuals de dos professors del departament de Musicologia, concretament els dels professors Luca Chiantore i Horacio Curti. Com cada dimarts, la cita és a les 18.15 hores a la Sala 4 Alicia de Larrocha. Accés lliure amb reserva prèvia.

DTE Recerca Artística Música

              

Luca Chiantore és pianista i musicòleg. Doctor en musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha realitzat cursos, conferències i concerts a més de 300 institucions d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia. La seva activitat investigadora està centrada en la teoria i la història de la interpretació musical, amb especial atenció a la música del segle XIX.

Horacio Curti va estudiar el shakuhachi al Japó, on va rebre el seu títol de Shakuhachi Shihan (mestre de shakuhachi). Ha ensenyat i realitzat concerts a Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Europa i Àsia. Com a etnomusicòleg s'especialitza en músiques del Japó i l'Orient llunyà, centrat en aspectes de l'estètica sonora. Actualment treballa entre l'etnomusicologia i la recerca artística.

             

Dimarts Toca ESMUC

Els concerts d’aquest cicle volen mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels intèrprets.

El públic assisteix a concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives que s’imparteixen a l’ESMUC, com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco. També hi ha propostes dels departaments de Composició, Pedagogia, Musicologia i Sonologia.

El cicle compta amb la participació i col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió que se n’encarreguen de gestionar la producció i les diferents accions necessàries perquè públic i músics puguin gaudir del concert.

 

Més informació:

Reserva d’entrades

Dimarts Toca ESMUC

Programa del concert