Conveni de col·laboració entre l’ESMUC i el Goethe-Institut Barcelona

Publicat el 17/01/2019

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Goethe-Institut de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per col·laborar en l’organització d’esdeveniments culturals i la promoció de la cultura alemanya. A través d’aquest conveni, les dues institucions mantindran el seu acord per programar, entre altres possibles projectes, el ja consolidat cicle de Lied i el més nou de jazz, que es realitzen a les instal·lacions de l’entitat alemanya.

Conveni ESMUC - Goethe Institut Barcelona

La signatura d’aquest conveni va tenir lloc el passat 17 de desembre amb la presència de la directora del Goethe-Institut Barcelona, Judith Maiworm i Núria Sempere, directora general de la Fundació per a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

El conveni preveu la col·laboració entre les dues institucions per dur a terme activitats que promoguin la cultura alemanya, el seu idioma, i, a la vegada, l’organització d’esdeveniments musicals.

La col·laboració entre els dos centres de formació ja havia fructificat anteriorment amb l’organització de diferents edicions del cicle de Concerts de Lied que s’han fet al Goethe-Institut amb la participació de l’alumnat del Màster de Lied Victoria de los Ángeles. Aquest cicle i el màster han estat coordinats pel professor Francisco Poyato, però a partir d’aquest curs, la responsable serà la professora Assumpta Mateu.

El passat mes de maig l’Institut va acollir la primera edició del cicle Jazz al maig, amb la participació de graduats de l’escola, i enguany es preveu organitzar la seva segona edició.

                                     

Institut Goethe

Cursos d'alemany amb descompte

D’altra banda, a través del conveni, tota la comunitat educativa de l’ESMUC gaudirà d’un descompte del 15% sobre el preu d’inscripció als cursos i exàmens d’alemany del Goethe-Institut Barcelona. A més a més, els estudiants que protagonitzin els concerts gaudiran d’un descompte especial del 50% sobre el preu dels cursos vàlid per a un any a partir de l’inici del cicle.

Tota la informació referent a la manera de gaudir d’aquests descomptes es podrà consultar a la intranet La meva ESMUC.

                                        

Més informació:

Goethe-Institut

Cicle Jazz ESMUC al Goethe-Institut

Cicle de Lied