Conferència concert: El desenvolupament musical de Turquia

Publicat el 27/09/2019

La graduada del Màster d’Interpretació d’Estudis Avançats en Música Clàssica i Contemporània, en l’especialitat de piano, Ezgi Kelleözü oferirà una conferència sobre el desenvolupament musical de Turquia. La pianista també interpretarà diferents obres de tres coneguts compositors turcs. L’acte tindrà lloc el dijous 3 d'octubre, a les 19.30 hores a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC. L’accés és lliure.

Ezgi Kelleözü va començar els seus estudis al Conservatori Estatal de la Universitat de Çukurova amb els pianistes Can Çoker i Çağla Çoker. El 2007 va ser escollida per participar en tres concerts a Lituània representant el seu país en el Festival de Música de Cambra Mustufe, organitzat per la Unió Europea. Va completar els seus estudis de màster a l’ESMUC, amb el professor Vladislav Bronevetsky i el 2017 va fer la primera interpretació de la Sonatina Op. 15 d’Adnan Saygun a l’Estat Espanyol, al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). El 2018, el treball de la pianista sobre Saygun i l’anàlisi de la seva obra va ser acceptat com el primer treball acadèmic d’un compositor turc a Espanya.

Ezgi Kelleözü ha actuat a diferents concerts de cambra, i com a solista, a ciutats com Adana, Mersin, Istanbul, Bodrum, Granada i Barcelona.

                                    

El programa del concert és el següent:

Istemihan Taviloğlu, Preludis en Mi

Ulvi Cemal Erkin, Impressions: Joc, Petit Pastor, El rierol, La Carreta, La marxa, Agitato, Zeybek (La tonada Zeybek)

Ahmed Adnan Saygun, Sonatina Op. 15 (Allegro, Adagio con moto, Horon)

 

Més informació: