Conferència concert: El desenvolupament musical de Turquia

Publicat el 27/09/2019

La graduada del Màster d’Interpretació d’Estudis Avançats en Música Clàssica i Contemporània, en l’especialitat de piano, Ezgi Kelleözü oferirà una conferència sobre el desenvolupament musical de Turquia. La pianista també interpretarà diferents obres de tres coneguts compositors turcs. L’acte tindrà lloc el dijous 3 d'octubre, a les 19.30 hores a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC. L’accés és lliure.

Ezgi Kelleözü

Ezgi Kelleözü

Ezgi Kelleözü va començar els seus estudis al Conservatori Estatal de la Universitat de Çukurova amb els pianistes Can Çoker i Çağla Çoker. El 2007 va ser escollida per participar en tres concerts a Lituània representant el seu país en el Festival de Música de Cambra Mustufe, organitzat per la Unió Europea. Va completar els seus estudis de màster a l’ESMUC, amb el professor Vladislav Bronevetsky i el 2017 va fer la primera interpretació de la Sonatina Op. 15 d’Adnan Saygun a l’Estat Espanyol, al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). El 2018, el treball de la pianista sobre Saygun i l’anàlisi de la seva obra va ser acceptat com el primer treball acadèmic d’un compositor turc a Espanya.

Ezgi Kelleözü ha actuat a diferents concerts de cambra, i com a solista, a ciutats com Adana, Mersin, Istanbul, Bodrum, Granada i Barcelona.

                                    

El programa del concert és el següent:

Istemihan Taviloğlu, Preludis en Mi

Ulvi Cemal Erkin, Impressions: Joc, Petit Pastor, El rierol, La Carreta, La marxa, Agitato, Zeybek (La tonada Zeybek)

Ahmed Adnan Saygun, Sonatina Op. 15 (Allegro, Adagio con moto, Horon)

 

Més informació: