Concerts d’Alumni al Centre Cívic de Fort Pienc

Publicat el 12/11/2019

Aquest mes de novembre dues formacions de graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) actuaran al Centre Cívic Fort Pienc. El divendres 15 de novembre, a les 19 h, serà el torn del duo Eufolknium. El següent divendres, el 22, actuarà Umbra duo, també a la mateixa hora. Els concerts són gratuïts.

Eufolknium

Eufolknium

El duo Eufolknium està format per Guillem Lluís al bombardí i Laia Gómez al piano i amb el seu programa mostraran diferents formes d'expressió musical, fent un llarg viatge cap a terres llunyanes i indrets remots. Més informació.

Umbra duo

Umbra duo

Umbra duo és una formació integrada per Eugènia Gurí, piano, i Jaume Angelès-Fité, violí. El seu projecte cambrístic neix de l’interès i al repertori escrit per a la formació de duo de violí i piano.  La parella musical interpretarà un programa amb sonates per a violí i piano de Wolfgang Amadeus Mozart i César Frank. Més informació.

Reserves:

Entrada lliure. Cal reserva prèvia, les places són limitades.

Reserva d’entrades: a partir del dilluns de la setmana corresponent.

Un cop començat l’espectacle no es permetrà l’entrada a la sala.

Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva.

Reserva d’entrades presencialment, per correu electrònic (fortpienc@fortpienc.org), per telèfon (93 232 78 27) o bé a través de Inscripcions Online