Comunicat del Consell de Direcció de l'ESMUC

Publicat el 10/11/2017

Des del Consell de Direcció de l'Escola Superior de Música de Catalunya volem manifestar novament el nostre profund malestar i disconformitat pels empresonaments dictats per l'Audiència Nacional la setmana passada. Considerem que existeixen altres vies per afrontar la situació política que viu Catalunya en aquests moments i que la presó no és manera de fer-ho.

Creiem que el diàleg i la negociació sobre la base de les idees haurien de configurar el marc per afrontar els problemes polítics que ens afecten. D'acord amb aquesta creença, hem defensat les línies de diàleg i mediació i reiterem el nostre suport al Govern de Catalunya i els seus organismes, amb respecte als valors originals de la democràcia i de la llibertat.

La situació extraordinària que viu el nostre país obliga tothom a actuar amb la màxima responsabilitat per propiciar una sortida democràtica al conflicte polític present. Per tal d'avançar en aquest sentit, demanem la revisió de les mesures cautelars imposades i respectem les accions de protesta encaminades a resoldre aquest conflicte.

Barcelona, 10 de novembre de 2017