Lourdes Pérez Molina i Lluís Pérez Molina

Lourdes i Lluís Pérez

Duo de pianos

Realitzen els seus estudis al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, Acadèmia Franz Liszt de Budapest i a la Manhattan School of Music de Nova York, on han realitzat un "Master" i un "Doctorat en Arts Musicals".

Han estat distingits amb nombrosos premis de música de cambra: Vè Concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya (1r Premi), IIon Concurs Yamaha (2n Premi), Concurs Internacional de Música de Cambra de París (Premi Especial "Amis de Mozart"), Finale Ligure-Itàlia (1er Premi), Caltanisseta-Itàlia (2n Premi-1ers classif.), Murray Dranoff de Miami U.S.A. (3er Premi), i l’"Artists International 1993" de Nova York, que els va proporcionar el seu debut a Nova York, a la Weill Hall del Carnegie Hall.

Han estat de gira per Espanya, Itàlia, Suïssa, Hongria, Bulgària, Estats Units i Colòmbia, i com a solistes han actuat amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, European Union Chamber Orchestra, Orquestra Filarmònica de Florida (U.S.A.), Real Filharmonía de Galicia, Orquestra, "Solistes de Catalunya," sota la batuta d'Antoni Ros Marbà i Christian Zacharias entre d’altres.

Tenen enregistrats diversos Cds i un considerable nombre de gravacions per a diferents cadenes de ràdio i televisió tant d'Espanya com de l'estranger.