Vladislav Bronevetzki

Vladislav Bronevetzki

 

Nascut a Vladivostok (Rússia), estudia a l´Escola Especial Central de Moscou. Durant els anys d'estudi comença la seva carrera concertística, actuant en recitals i en concerts acompanyat per importants orquestres a les principals ciutats russes, així com en diverses gires per Alemanya. Segueix la seva formació al Conservatori Txaikovski de Moscou, amb la famosa pianista Elisso Virsaladze. Rep la beca Especial Txaikovski al millor estudiant, atorgada pel Conservatori, entre altres guardons (Concurs Internacional Robert Schumann-1985 de Zwickau-Alemanya).

V. Bronevetzky porta a terme una substancial activitat concertística. Ha realitzat diverses gires de concerts i ha participat en nombrosos festivals internacionals i cicles de concerts, actuant com a solista amb orquestra, recitals i com a pianista de cambra a Rússia, Alemanya, Holanda, Finlàndia, Geòrgia, Bielorrússia, Àustria, Itàlia, Japó, U.S.A., Andorra i Espanya.

Del 1991 al 1996 desenvolupa la seva tasca pedagògica com a professor de piano al Conservatori Txaikovski de Moscou i en diverses classes magistrals a l'estranger. Actualment és Professor de Piano de l´"Escola Superior de Música de Catalunya".