David Albet

David Albet

Fundador i director artístic del conjunt Barcelona 216, dedicat a la música contemporània.       

Comissari del Centenari Robert Gerhard cel.lebrat l’any 1996. 

Director del Festival de Músiques Contemporànies de Barcelona del 1996 al 1999.         

Productor de la versió catalana de l’òpera Brundibar de Hans Krasa, estrenada al Mercat de les Flors i generadora de l’activitat Opera a Secundaria, amb l’ICUB, IMEB i els serveis educatius del Gran Teatre del Liceu.         

Director de Compositors a Barcelona, activitat conjunta dels Instituts de Cultura Estrangers, l’ICUB, el CCCB, l’ESMUC i el Barcelona 216 iniciada el 1996.         

Professor de flauta, cambra, conjunt instrumental i secretari de l’Escola Municipal de Música de Santa Perpètua de Mogoda del 1990 al 2002.         

Professor de Conjunt Instrumental i Cap de Departament de Clàssica i Contemporània de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) des de 2002 fins a 2006. 

Responsable de la programació de música de cambra de l’Auditori de Barcelona a partir de 2006. 

Ha tocat a l’Orquestra Nacional de Catalunya i Sinfónica de Barcelona, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra de Cambra del Teatre Lliure i Filharmonia de Cambra. 

Ha treballat amb: Fabià Puigserver, Ernest Martínez-Izquierdo, Josep Pons,  Rosa Novell, Rosa Vergés, David Cirici, Martin Matalon, Jorge Lavelli, Lindsay Kemp, Maria Rovira, Joan Aton Sànchez i Manuel Huerga, entre d’altres.