El Parc

A402A

Missió del Parc d'instruments

La missió del Parc d'Instruments es la coordinació de tots els recursos instrumentals de l'Escola Superior de Música de Catalunya i fer-los efectius en el dia a dia de l'activitat acadèmica, col·laborant així en la formació i la creativitat de la comunitat de l'Escola i de la societat musical en general.

 

Calendari

‹‹ Agost ››
Dl Dt Dm Dj Dv Ds Dg
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

#apadrinaunpiano

apadrinaunpiano
És un acte de captació de fons per a l’adquisició de nous pianos, organitzat per l’Escola Superior de Música de Catalunya, en el qual poden col·laborar particulars i empreses. 

Préstec intern

Un servei del parc d'instruments a mode de biblioteca instrumental.

Giorgio Versiglia visita l'Esmuc.

11/02/17

El constructor de canyes  de fagot Giorgio Versiglia, visita l'Esmuc per oferir un taller i ampliar coneixements sobre la canya del fagot. Les mostres d'instruments són un espai de benvinguda als constructors, tècnics i fabricants d'instruments per mostrar el seu treball a la comunitat educativa.

Nou teclat electrònic per a petites produccions

12/01/17

Per tal de facilitar les produccions fora de l'escola l'Esmuc ha incorporat al seu parc d'instruments un teclat electrònic amb tecla d'efecte martell amb 64 tecles. El seu poc pes i la seva versatilitat permetrà realitzar activitats fora i dintre de l'escola. El podeu trobar a partir d'avui al servei de préstec intern.

Manteniment Pianos

A309D
El Parc d'instruments compta amb l'assessorament de Jorquera Pianos, servei oficial d'Steinway amb la presència del Cap del seu taller, en Carles Horvath. 

Eines i Consells

Eines si consells és la col·alboració del Parc d’Instruments al programa El taller del Lutier, de Catalunya Música.
   
YouTube