L’ESMUC al Simposi ‘Veu artística i salut vocal’

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa en el Simposi Veu Artística i Salut Vocal que organitza Blanquerna els dies 19 i 20 d’octubre. La iniciativa vol obrir un diàleg entre l’art i la salut amb la intervenció de professorat de cant i de teatre que conversaran amb logopedes i foniatres.

El simposi vol ser una trobada útil i pràctica per al públic assistent. La veu pot emmalaltir però podem preveure les seves alteracions. De la mà de foniatres, otorrinolaringòlegs i logopedes, juntament amb professionals de les arts escèniques, el simposi oferirà les claus per aprendre a protegir la veu.

Per part de l’ESMUC participaren les professores Cori Casanova i Montserrat Bonet amb una ponència que parla sobre els Interrogants de la veu artística i les respostes des del punt de vista de la fisiologia i l’acústica.

La professora de Pedagogia, Margarida Barbal intervindrà per parlar del Desenvolupament de la persona i la veu artística.       

Les graduades de l’ESMUC, Alba Guerrero i Cristina González, també participen, juntament amb Cori Casanova en la presentació de l’Estudi interdisciplinari de tres recursos característics del cant flamenco.

                                                      

Cantants i estudiants

El simposi està adreçat a tots aquells interessats en el món de la veu, els logopedes, artistes, cantants i estudiants d'aquestes disciplines.

El Simposi Veu Artística i Salut Vocal s'organitza amb la participació de les cinc institucions de formació superior en arts escèniques i cant de Catalunya (ESMUC, Institut del Teatre, Conservatori Superior del Liceu, Eòlia i Taller de Músics) i el Col·legi de Logopedes de Catalunya.
                                                  

Més informació

Simposi Veu Artística i Salut Vocal