Taller d'introducció a les percussions de Corea a través del Janggu

El programa de músiques d’Àsia de l’Escola Superior de música de Catalunya (Esmuc) conjuntament amb el Museu de la Música de Barcelona organitzen un taller d’introducció a les percussions de Corea a través del janggu.

El taller es durà a terme el dissabte 21 d'abril de 10h a 14h al Museu de la Música, i serà impartit pel Dr. Simon Mills, especialista en música de Corea.

L'activitat és oberta a tots els públics i no requereix experiència musical prèvia. Serà totalment pràctica. Cada participant comptarà amb un tambor durant tota la durada del taller, i tindrà la possibilitat de continuar al llarg de l’any com part del grup de percussions coreanes que s'està organitzant actualment.

Janggu

Preus

  • Participants actius, 30 €
  • Estudiants i personal de l'Esmuc, gratuït
  • Antics estudiants, 15 €

L'instrument

El janggu es un tambor en forma de rellotge de sorra que es fa servir en moltes pràctiques musicals coreanes. Es toca amb dues baquetes o be amb una baqueta i la mà, dependent de la pràctica musical.

El professor

Simon Mills és senior lecturer en etnomusicologia a la Durham University del Regne Unit, especialitzat en música de Corea amb diverses publicacions en aquest temes. 

Més informació: asian.music.program@esmuc.cat